Az év hotele

Most vasárnap a régiós döntőben kiderül, hogy idén melyik lesz az Észak-Dunántúl régió legjobb hotele

2018. október 03. - Az év hotele

Most vasárnap délben véget ér az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor közönségszavazása az észak-dunántúli régióban, ami azt jelenti, hogy utoljára voksolhatsz azokra a szállodákra, melyek szeptemberben versenybe szálltak ebből a régióból. Az a hotel, amelyik a legtöbb szavazatot kapja, azaz amelyik győztesen kerül ki a régiós versenyből, az indulhat majd jövő év januárjában a 2018-as AZ ÉV HOTELE címért. A voksod fontos, amit AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) adhatsz le. Ha szavazol, egyrészt beleszólhatsz a legjobbnak járó díj kiosztásába, másrészt megnyerheted a két ajándék wellness hétvége valamelyikét.

Mi kell ahhoz, hogy egy hotel az Észak-Dunántúl legjobb hotele lehessen? 

Az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsora az év végéig hét hazai régióban mutatja be azokat a hoteleket, akik versenybe szállnak AZ ÉV HOTELE címért. Az ősz első hónapjában a műsorvezető, Pataki Zita és a műsorba jelentkező párok, házastársak összesen nyolc hotelt teszteltek le és próbáltak ki, melyeket általuk Te is megismerhettél, és természetesen a jól ismert metódus szerint az epizódok végén szavazhattál is arra, amelyik neked jobban tetszett!

azevhotelte_2_19.png

Szeptember utolsó napján a műsor készítői felelevenítették a régióban indult szállodák legjobb pillanatait, segítve ezzel egy picit a döntést, hogy ezen a héten még le tudd adni arra a hotelre a voksodat, amelyik legjobban elnyerte a tetszésedet. Jó, ha tudod, hogy a korábban szerzett szavazatokat a hotelek megtarthatják, de a kedvenced ezzel korántsem biztos, hogy nincs veszélyben. Így most lesz még egy utolsó esélyed, hogy szavazz arra a hotelre, amelyik szerinted a legméltóbb A HÓNAP HOTELE és egyben az észak-dunántúli régió legjobbja címre. Voksolni vasárnap délig AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) lehet. Nem tudod még mindig, hogy melyik hotelnek ajándékozd az utolsó voksodat? Akkor mindenképpen nézd vissza az adást az RTL Most!-on, hogy az összefoglaló adás megkönnyítse dolgodat.

Te döntöd el, hogy a nyolc észak-dunántúli szálloda melyike lesz A HÓNAP HOTELE

Mutatjuk, az Észak-Dunántúl régió nyolc indulóját, vess rá egy pillantást! S, ne feledd, ezek közül egyre még Te is szavazhatsz vasárnap délig, AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele).

Spirit Hotel Thermal Spa*****superior

Magyarország egyik legexkluzívabb ötcsillagos szállodája sűrű erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, Sárvár városának központjától pár perces sétára található. A modern, különleges formákkal és érdekes terekkel épített hotel Európa egyik legegyedibb szállodájának számít. A filozófiájuk, hogy az ideérkező vendégek pihenjenek, egyedi élményeket gyűjtsenek, megteremthessék az egyensúlyt testi és lelki szinten egyaránt. Ez utóbbihoz járul hozzá az a 10000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg is, ami 22 medencével, gyógyászati és medical spa központtal várja a kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyókat. A vendégek hetven kezelő helységben, több mint száz testre szabott kezelést is kipróbálhatnak, továbbá élvezhetik a szálloda saját termálkútját az úgynevezett „Spirit gyógyvízet”, amivel a gyógyvizes medencében találkozhatunk.

További információ: https://www.spirithotel.hu/

spirit_hotel_kep.jpg

 

JUFA Vulkan Thermen-Resort****

A szálloda a vulkánvárosban, Celldömölkön, az ötmillió éves vulkáni eredetű Ság hegy lábánál, páratlan természeti környezetben fekszik. A hotel egyik legfőbb erőssége, hogy a fürdőre épült, tehát közvetlen összeköttetésben áll a gyógy-, és termálfürdő mintegy 1600 négyzetméternyi vízfelületű komplexumával. A fürdő a JUFA szálloda révén új szauna-világgal, új medencékkel és pihenő részekkel valamint étteremmel bővült. A hosszabb kúrára érkező vendégek számára a szálloda akár kempingezésre is lehetőséget biztosít. A JUFA akár a sportos szálloda jelzőt is megkaphatná, hiszen végtelen lehetőség kínálkozik mozgásra a szálloda környékén télen-nyáron: teniszpálya, kerékpárkölcsönzés és számos aktív kikapcsolódási lehetőség a szálloda közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Vulkán Fürdőben. 

További információk: https://www.jufa.eu/ 

yufa.jpg

Hotel Lővér***superior

A szálloda az ország nyugati kapujában Sopronban, annak is egyik legszebb, legelőkelőbb üdülőnegyedében, a Lövérekben, fenyvesek, tölgyesek és gesztenyések között található. A város központjától 4 km-re fekvő hotel wellness részlegén pezsgőfürdő, úszómedence, szauna és modern fittness központ áll a vendégek rendelkezésére. A hotel kiváló fekvésének köszönhetően a közeli sétányok, a futópályák, a sport-, és teniszpályák is rengeteg programlehetőséget kínálnak az aktív kikapcsolódást kedvelőknek. A Hotel Lővér***superior igazi családias hangulatú szálloda. A tulajdonos és felsége hosszú évtizedekkel ezelőtt Budapestről költözött el Sopronba, hogy a lehető legjobb tudásuk szerint üzemeltessék a szállodát. Azt mondják, ahhoz, hogy egy hely jól tudjon működni nagyon fontos a személyes jelenlét és a jó kapcsolat a munkavállalókkal. Nem véletlen, hogy a szállodában nagyon kedves, több éve itt dolgozó személyzettel találkozik az ember.

További részletek: https://www.hotellover.hu/

hotel_lover.jpg

Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel

A hotel Magyarország egyik legkisebb falujában, Gosztolán található. A szálloda kifejezetten jó választás lehet azoknak, akik szeretik a családias hangulatot, a csendet, a friss levegőt és a természetet, hiszen a településen csupán 16 fő él. A 19 éve működő élményhotel a szlovén, horvát és osztrák határ közelében számos programlehetőséget kínál: gyógyfürdők, kerékpártúrák, várak, orchideakert, csokigyár, erdei kisvasút, horgásztavak, Szent György energiavonalak. Ha viszont a szálloda falain belül, vagy a közvetlen környezetében pihenne valaki, akkor is megtalálja a számításait, hiszen a hotelhez wellness részleg is tartozik. Az erdőre néző fedett, mediterrán uszoda csodálatos kilátást biztosit a közeli fenyvesre. A külső pezsgőfürdő és élménymedence mellett érdemes kipróbálni a Feng shui kertet, ahol szalonnasütő, függőágy, kerti tó, fűszernövény spirál és Kneipp taposó segít az ellazulásban.  

További részletek: https://wellnesshotel-gosztola.hu/

epulet_kulso.jpg

Betekints Wellness és Konferenciahotel****

A szálloda Veszprém első igazi wellness szállodája, mely a város festői részén, a Séd patak partján fekszik. A hotel hajdani épületét 1794-ben építették, és mindig is a vendéglátás színtere volt. Országosan elismert csárdának adott otthont, ahova mind a helybéli lakosok, mind a városba látogató utazók szívesen betértek. Évszázadokkal később a hely mai tulajdonosa kibővítette és felújíttatta az épületet, úgy, hogy a műemléki rész természetesen megmaradt, majd 1997-ben a szálloda megnyitotta a kapuit. A mostani formáját 2001-ben nyerte el. A hangulatos, családias hotel étteremmel, rendezvénytermekkel és egy közel 1000 m2-es wellnessközponttal rendelkezik. Ha elvonulásra, nyugalomra és kedves vendéglátásra vágysz a királynék városában, akkor azt itt a Betekints Wellness és Konferenciahotel****-ben garantáltan megkapod. Ha erre jársz, mindéképpen tegyél egy sétát a hotel melletti Öko-parkban.

További részletek: https://betekints.hu/

betekints.jpg

 

ClassiX Small Luxury Design Hotel

Hangulat, design és luxus. Legfőképpen ez a három szó jellemzi a Tatabányától 15 km-re, Vértessomlón található hotelt. A szálloda épületét 1774-ben az Eszterházy család építtetett, ami az elmúlt húsz évben üresen állt. Hét év állandó és kitartó munka gyümölcseként a vértessomlói romos kiskastély falai közé újra élet költözött. A hotelt Varró Zoltán belsőépítész tervezte. Hét egyedileg megtervezett és berendezett szoba található itt, melynek neveit és karaktereit egy-egy világhírű festő és annak művészi világa határozza meg. A szobák különlegessége, a rengeteg tükör, ami tágítja a teret, és az, hogy itt még a szőnyegen is az adott festő alkotása köszön vissza. Egy biztos ez a hely és ezek a szobák messze vannak a szokványostól, a megszokottól. Ezekhez a desing szobákhoz a kertben saját fürdőház tartozik pezsgőfürdővel, igénybe vehető a Privat Spa és a Garden Spa, valamint a páros masszázs is. Élvezeteket csak fokozza a designhotel étterme, ahol a hagyományos magyar és nemzetközi ételek mellett tradicionális orosz ételeket is megkóstolhatjátok.

További részletek: http://www.classix.hu/   

classix_1.jpg

Itt szavazhatsz: www.facebook.com/azevhotele

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE! 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr2314280251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása