Az év hotele

Megvan a Kis-Balaton és környéke régió legjobb hotele

2018. augusztus 08. - Az év hotele

Most vasárnap véget ért a voksolás a Kis-Balaton és környéke régióban az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsorában. Így júliusban egy zalakarosi szálloda lett szoros versenyben A HÓNAP HOTELE.

A Kis-Balaton és környéke régió legjobbja a szavazatok 20 százalékával a Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel (https://www.parkinn.com/hotel-zalakaros/) lett, mely régiós győzelmével egyike lett azoknak a szállodáknak, akik indulhatnak majd a döntőben 2019.januárjában AZ ÉV HOTELE címért.

park_inn_1.jpg

A régióban a második legtöbb szavazatot a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior (https://carbona.hu/) gyűjtötte, míg a bronzérmes a zalacsányi Zala Springs Golf Resort (http://zalasprings.hu/) lett.

Mondd meg Te, hogy melyik hotel legyen az újabb régió nyertese augusztusban!

A verseny természetesen tovább folytatódik. Múlt vasárnap már az északkelet- magyarországi régióban kereste a műsor a 2018-as év legjobb hotelét. Pataki Zita segítségére ezúttal két barátnő volt, ők tesztelték az új régió első hoteleit.

Bea és Anikó évekkel ezelőtt egy keresztény vallási felekezetben ismerkedtek meg egymással. Hamar barátság szövődött közöttük, azóta nagyon sokat járnak össze négyesbe párjaikkal, rengeteg közös programot szerveznek, de kettesben, igazi barátnős hétvégén még sosem voltak. Mindezidáig. Ha kíváncsi vagy, hogy telt a lányok közös két napos hétvégje, és hogy mit szóltak az új régió első két szállodájához, akkor mindenképpen nézd vissza az adást az RTLMost!-on.

Vasárnapig szavazhatsz az Északkelet-Magyarország régió első két indulójára!

Bea és Anikó vasárnap ezt a két szállodát próbálta ki:

Hotel Kelep***superior

A szálloda közvetlenül a Tokaji hegység lábánál, zöld környezetben, a sport-, és a horgászturizmusáról is ismert Bodrogtól csupán 100-200 méterre, Tokaj központjától alig 2 km-re helyezkedik el. A település egyetlen konferencia és wine style szállodája nevét, a műemlék jellegű kéményen fészkelő gólyapárról kapta, akik minden évben visszatérnek, amint beköszönt a tavasz. A hotelhez wellness részleg is tartozik, ahol jakuzzi, fittness terem, finn-, és infraszauna áll a vendégek rendelkezésére. Ha a nemzetközi, vagy épp a helyi hagyományokra is specializálódott konyha a kedvenced, akkor itt pont megtalálod az ínyedre valót egy-egy zamatos pohár tokaji társaságában. Rajongsz a borokért? Akkor neked találták ki a szervezett bortúrákat, pincelátogatásokat. Erről bővebb tájékoztatást a szálloda recepcióján is kérhetsz.

További információ: www.hotelkelep.hu

hotel_kelep.png

 

Hunguest Hotel Palota****superior

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk: https://hotelpalota.hu/

palota_torol_1200x800.jpg

 

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Voksolni megéri, hiszen aki szavaz, az nyerhet, egy wellness hétvégét, abba a szállodába ahová voksát leadta. Minden szavazat számít, hiszen ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálloda legyen a régió, azaz A HÓNAP HOTELE, majd AZ ÉV HOTELE.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr4214170477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása