Az év hotele

5 szabály a kollégium vagy a közös albérlet túléléséhez

2017. szeptember 21. - Az év hotele

Elköltöztél otthonról? Mostantól kollégiumban vagy egy közös albérletben fognak telni a napjaid? Itt az ideje, hogy felkészülj az új életre!

6332271341_73516ba284_b.jpg

5 szabály a túléléshez:

  1. Légy türelmes

Esélyed sem lesz arra, hogy azt csináld, amit szeretnél, így alkalmazkodj. Készülj fel a hajnalban szóló hangos zenére és keress egy személyes teret, ahová félrevonulhatsz. Légy türelmes a többiekkel és nyitott az újdonságokra.

  1. A hűtő nem telik meg magától

Készülj fel arra, hogy neked kell gondoskodnod magadról. Be kell osztanod a pénzedet úgy, hogy az étkezések mellett a bulizásra is jusson.

  1. Viszont magától ürül

A szobatársaid vagy albérlő társaid egy idő után úgy fogják érezni, hogy akármit látnak, az mindenki számára elérhető, hogy megegyék vagy használják. Igyekezz közös szabályokat alkotni, amit mindenki elfogad.

  1. Határozz meg egyértelmű szabályokat

A világos szabályok nem csak a hűtő tartalmával kapcsolatban lehetnek hasznosak, hanem az időbeosztással és minden mással kapcsolatban is. Meg kell próbálnod, még ha nem is fog egyszerűen menni.

  1. Legyen egy biztonságos helyed

Bármi megteszi, ami a célnak megfelel, csak ne mondd el másoknak. Amit szeretnél biztonságban tudni, azt ide tedd.

AZ ÉV HOTEL című műsor múlt vasárnapi adásában az RTL Klubon egy családot ismerhettetek meg, akiknél éppen a kollégium vagy albérlet kérdése volt a legaktuálisabb a hétvégi pihenés közben, hiszen a család legfiatalabb tagja az egyetem miatt kirepül a családi fészekből az együtt töltött közös nyaralást követően. Ha kíváncsi vagy hogyan telt a költözés előtti utolsó hétvége és mi volt a véleményük a tesztelt hotelekről, akkor nézd az RTL Most!-on!

Szavazz most és nyerd meg az egyik wellness hétvégét jövő héten!

A műsorban szereplő háromfős család két hotelt próbált ki és értékelt a hétvége alatt, melyekre a héten Te is szavazhatsz vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, melyre leadtad a szavazatodat:

Hotel Castello****

A stílusos eleganciával épült szálloda a Siklósi Vár tövében található, az M6-os autópálya révén a fővárosból is mindössze kétórányi autózással elérhető. A hotel a belvárosától alig 300 méterre helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben. A Thermal Spa fürdővel közvetlen összeköttetésben álló négycsillagos szálloda a wellness mellett finom ételekkel és a Villányi borvidék különleges boraival teszi kellemessé az ott töltött napokat. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/siklos/hotel-castello-siklos

hotel_castello.jpg

Fried Kastély Szálloda és Étterem****

A Simontornyán, több hektáros franciaparkban elhelyezkedő hotel számos nívós díjat nyert el az elmúlt évek során, melyek között vendégek szavazata, illetve szakmai zsűri véleménye által odaítélt elismerés egyaránt megtalálható. A Fried Kastély Szálloda**** és Étterem mára igazi komplexummá nőtte ki magát, a Kastély, a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesének, a Wellness-Fitness Központnak és a saját szőlőbirtoknak, borospincének köszönhetően, mégis megőrizte a birtok főúri hangulatát. A szálloda 3 épülete lehetőséget biztosít, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb elhelyezést: amíg a szecessziós stílusú Kastély vendégei elegáns és romantikus szobákban hajthatják álomra fejüket, addig a Liliom szárny vendégei a modern stílusú bútorok kényelmét élvezhetik. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/simontornya/fried-kastely-hotel

fried_kastely_szalloda_es_etterem.jpg

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik AZ ÉV HOTELE című műsor az RTL Klub-on 12:30-kor, amiben ezúttal a hónapban bemutatott hoteleket nézheted újra a mindent eldöntő  A HÓNAP HOTELE végső szavazás előtt, ami azért fontos, mert A HÓNAP HOTELEI indulhatnak majd az év végén AZ ÉV HOTELE címért. Most a Dél-Dunántúl legjobb hotelét választjuk meg. A hónapban bemutatott hat hotel az eddigi szavazatait továbbviszi magával és egy utolsó lehetősége lesz mindenkinek, hogy kiválassza a számára legszimpatikusabbat egy újabb szavazat leadásával. Ezekre a hotelekre szavazhatsz tehát Te is utoljára e hét vasárnap az adás kezdetétől következő vasárnapig délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két újabb wellness hétvége egyikét is.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz

Utazzitthon.hu tipp: Érkezés előtt ajánlott felhívni a korábban lefoglalt szálláshelyet, így az utolsó részleteket is egyeztetni tudjátok! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Hosszú utazás előtt nem árt, ha szakember segítségét kérve ellenőrizteted az autód műszaki állapotát, így rengeteg kellemetlenségtől megkímélheted magad! www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr8112884602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása